Tulevaisuus tänään -tapahtuma Kunnon työn päivän aattona 6.10.

SAK järjestää toista kertaa Tulevaisuus tänään -tapahtumaan 6. lokakuuta 2018 Helsinki Congress Paasitornissa.

Päivän aikana käydään kahdeksan mielenkiintoista ja eteenpäin katsovaa keskustelua hyvinvoinnista, toimeentulosta, työelämän vaatimuksista, ammattiyhdistysliikkeen  uusista toimintatavoista sekä työn ja ympäristön suhteesta. Keskustelijoiksi ovat SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan, hankepäällikön Saana Siekkisen ja kehittämispäällikön Juha Antilan lisäksi lupautuneet avaruustähtitieteen emeritusprofesori Esko Valtaoja, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, puheterapeutti-uutistoimittaja-juontaja Pirjo Nuotio, käsikirjoittaja-näyttelijä Niina Lahtinen, toimittaja-tietokirjailija Anu Partanen, director of community Sini Liu, suojeluasiantuntija Otto Bruun, tubettaja Roni Back, kunnanjohtaja Markus Hirvonen ja ohjelmapäällikkö Salla Toppinen-Tanner.

Tulevaisuus tänään -tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua järjestöjen toimintaan. Liitot ja kansalaisjärjestöt ovat esillä muun muassa Paasitornin Sirkus-lämpiöön rakennetuilla mielenkiintoisilla ja osallistavilla esittelypisteillään.  

Tapahtuma on osallistujille maksuton ja kaikille avoin matalan kynnyksen tapahtuma, joka puhuttaa ja tavoittaa niin ay-liikkeen aktiiveja ja rivijäseniä kuin heitäkin, joilla ei ole kytköstä SAK:laiseen ay-liikkeeseen.

Päivän ohjelma tarkentuu syksyn aikana. Keskustelujen sisältöjen sekä puhuja- ja yhteistyökumppanilistan täydentymistä voi seurata kesäkuussa avautuvilta nettisivuilta, www.tulevaisuustanaan.fi  Facebookissa ja Twitterissä: fb.me/ttanaan ja twitter.com/ttanaan.

Tilaisuudesta on myös suora nettistriimaus.

lights-night-unsharp-blured

Julkaistu 27.9.2017